TUHANNET KIITOKSET HEINÄKUUSSA HAASTEESSA & VAIHDOSSA ? EXTRASSA MUKANA OLLEILLE <3. ON ollut ilo ihailla upeita korttejanne ja aika kimuranttista vastata vaihtoihin, enkä ihan ilman mokia ole heinäkuustakaan selvinnyt MUTTA NYT KOHTI UUSIA HAASTEITA

 

ELOKUUN HAASTE ON SEURAAVANLAINEN:TEE ERILAINEN KORTTI (ATC)

-erilainen kuin teet tavallisesti

-erilaisista materiaaleista kuin yleensä teet

-käytä erilaisia värejä mihin olet tottunut

tee kortista eri muotoinen kuin tavallinen suorakaide(kunhan korkein ja levein kohta ovat ATC mitoissa)

-Heittäydy luovuutesi äärirajoille ja tee erikoisista erikoisin ATC kortti ikinä

ESITTELE KORTTISI BLOGISSASI JA LINKKI SIIHEN TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTEIHIN(Blogittomat sovitaan sähköpostitse miten sinä voit osallistua)

KAIKKI yhdellä tai useammalla kortilla HAASTEESEEN 31.8. mennessä OSALLISTUNEET OSALLISTUVAT E-KIRJAIMELLA ALKAVIEN ASKARTELUMATSKUJEN JA HERKUN ARVONTAAN

uimakopilla.jpg
Tässä jonkinlainen mallikortti haasteeseen, vaikka ei kyllä mikään hirveen erikoinen täytyy vissiin perehtyä aiheeseen ajan kanssa tällasta sitä tulee kun yrittää viime hetken paniikissa väkertää.ATC "Uimakopin rappusella"

ELOKUUN VAIHTO = ERILAINEN(ja niin monimutkainen yksinkertaisuudessaan että varmasti kaikki on loppukuusta sekaisin ei Marista vaan kotilaiskan vaihdosta)

USKALIKOT ILMOTTAUTUKOON TÄN POSTAUKSEN KOMMENTTEIHIN 10.8. MENNESSÄ.

 

PERIAATE ON VÄHÄN KUIN KETJUKIRJEESSÄ: Minä teen niin monta ATC korttia kun on osallistujia itseni mukaan lukien itse keksimälläni E-alkuisella aiheella esim. elokuu.

-otan niistä yhden itselleni ja loput lähetän ekalle osallistujalle+ keksin hänelle jonkun aiheen josta hän tekee niin monta korttia kuin on osallistujia SITTEN hän valitsee yhden mun tekemistä korteista itselleen kuin myös yhden itse tekemistään korteista ja lähettää sitten loput kortit toiselle osallistujalle+ itse keksimänsä E -kirjain aiheen esim. etana jne.

Viimeinen osallistuja lähettää edelliset toimenpiteet tehtyään loput kortit minulle ja keksimänsä E-kirjain aiheen esim. eväsretki.

Minä teen kaikille vielä yhden kortin  tuolla viimeisen osallistujan aiheella ja samalla lähetän loppupään osallistujien tekemät kortit alkupään osallistujille niin että kaikki saavat niin monta korttia kun on osallistujia + yhden mun tekemän ylimääräisen

 

ROHKEASTI MUKAAN VAAN;OHJEET KULEVAT MUKANA JA KYSYMYKSIÄ SAA TEHDÄ  

jos yrityksestä huolimatta olin epäselvä

 

JOKAINEN ROHKEASTI MUKAAN ILMOTTAUTUNUT OSALLISTUU E-KIRJAIMELLA ALKAVAN ASKARTELUMATERIAALIN +HERKUN ARVONTAAN (joka ei ole etana:))
 

EXTRA NIILLE JOILLA LENSI YLI HILSEEN TAI NIILLE JOILLE EI MIKÄÄN RIITÄ

EXTRA HAASTE: TEE ATC KORTTI/KORTTEJA AIHEELLA ELOKUU KÄYTTÄEN JOKO 8:aaERI VÄRIÄ tai MATERIAALIA

elok.jpg
Tämä on mun kortti haasteeseen "Muu maa mustikka" 8 väriä: sininen, punainen ,keltainen, vihreä, violetti oranssi, harmaa ja ruskea (Vihreiden kukkien keskustat ovat oranssit mutta eivät näy kuvassaoikean värisinä)
Mustaa ja valkoista en laskenut väreiksi mutta kyllä nekin kelpaa

EXTRA VAIHTO: TEE 8 ATC KORTTIA JOKAINEN ERI ELÄIMESTÄ

LÄHETÄ KORTIT MINULLE 26.8 MENESSÄ (osoitteen saat kotilaiska (Ät) suomi 24 .fi kaikki pienellä ja välit pois)

sekä postimerkillä ja osoitteellasi varustettu kirjekuori (2.luokan merkki käy ihan hyvin)

PALUUPOSTISSA SAAT 8 JONKUN MUUN TEKEMÄÄ ELÄIN AIHEISTA KORTTIA


MYÖS EXTRAAN OSALLISTUVIEN KESKEN ARVOTAAN YKSI E-PALKINTO