Vielä kerran tuhannet kiitokset edelliseen haasteeseen & vaihtoon osallistuneille!

Olette varmaan jo odottaneet tämän haasteen & vaihdon B osaa, valitettavasti helle ja työ ovat vieneet minusta mehut enkä ole aiemmin jaksanut tehdä tämän eteen mitään paitsi että pistin kasvit kuivumaan heti A osan ilmestyttyä. Nyt olis taas paljon uusia kasveja joita vois kuivattaa ja tämä haaste jatkuukin aina 31.7 asti niin että vielä kerkii uusiakin kukkia kuivatella

"Niitty" VARATTU

"Metsä"

"Koivu" VARATTU

"Jäkälä" VARATTU

Nämä 4 korttia tein teille inspiraation lähteeksi.

HAASTE: Tee ATC kortti käyttämällä luonnosta löydettäviä materiaaleja, Kuivattuja kasvin osia, hiekkaa, tuohta, oksia, simpukoita voi käyttää myös puutarha tai sisäkasveja ja ruokakasveja ja siemeniä.

Pohjana käytetään mieluiten kierrätys kartonkia (esim. muropaketista leikattua).Pohjan voi värittää kasvieista lähtevillä väreillä tai marjojen tai hedelmien mehuilla, myös tee ja kahvi käyvät.(Itse käytin 1 korttin pohjaksi paperia jota olin hangannut pensaan lehdillä)

Kaikenlaiset tekniikat ja tyylit ovat sallittuja ja kortin saa päällystää kontaktimuovilla, servettilakalla, liimalla tai millä kukin haluaa taideteoksensa suojata koska kasvit ovat haurasta materiaalia.

VAIHTO: Lähetä minulle haasteen ohjeilla tehty kortti/kortteja ja nimelläsi ja postimerkillä varustettu kuori niin lähetän sinulle vastaavan määrän kortteja paluupostissa ja ainakin yksi niistä on minun tekemäni, muut voivat olla jonkun toisen vaihtoo osallistuneen kortteja. Joka tapauksessa saat yhtä monta korttia takaisin kun olet lähettänytkin.

OLISI MUKAVAA JOS KERTOISITTE KÄYTTÄMISTÄNNE MATERIAALEISTA JA TEKNIIKOISTA KORTIN BLOGISSANNE KORTIN JULKAISUN YHTEYDESSÄ, EI VÄLTTÄMÄTTÄ MITÄÄN PIKKUTARKKAA SELOSTUSTA VAAN PÄÄPIRTEET JA VAIN SIINÄ TAPAUKSESSA ETTÄ ESIM: TEKNIIKKAA SAA "LAINATA"

SAMENTILLE JA MUILLE BLOGITTOMILLE: KYLLÄ VOI OSALLISTUA AINAKIN VAIHTOON Ja haasteeseenkin jos voit lähettää kuvat korteistasi sähköpostiini ( kotilaiska ät suomi 24. fi  välit poistettuina) ja sieltä voit kysyä myös postitus osoitteeni,

AURINKOISIA LUONTOHETKIÄ KAIKILLE!

TÄLLAISET KORTIT TULIVAT ANNIFANNILTA TÄNÄÄN

Yksinkertaisen kauniit ja tuovat syksyn mieleen.Kiitos Annifanni!