Yllätys yllätys, julkaisenkin uuden haasteeni jo tänään. Olen hautonut tätä jo niin monta viikkoa etten enää malttanut odottaa kuukauden vaihtumista SIIS....

Haastan teidät tekemään kortteja käyttämällä materiaalina PUSSEJA, muovisia tai paperisia tai vaikka kangaspusseja jos sellaisia joltain löytyy.

POHJANA käytetään mielellään esim. muropaketista leikattua kartonkia tms. kierrätys pahvia.

KIINNITYKSEEN voi käyttää mieleistään ainetta(liimaa, kaksipuolista teippiä...)

Jos jotain LISÄKORISTETTA kaipaa voi käyttää pussien sisältöä mahdollisuuksien mukaan, siis linssejä, kuivattuja herneitä, riisiä,kahvin poroja, makarooneja, mausteita jne. kuitenkin vain kuivatavaraa. Karkkipussin sisällöksi hyväksyn karkkipaperit :)

Samaan korttiin saa käyttää materiaalia useista eri pusseista ja koristeiden ei tarvitse olla juuri niiden pussien sisältöä josta kortti on tehty kunhan tuote on ollut pakattuna pussiin eikä esim. laatikkoon.

SITTEN JÄÄNKIN VAIN ODOTTELEMAAN MINKÄLAISIA IHANIA TAIDEKORTTEJA TÄSTÄ HAASTAVASTA MATERIAALISTA SYNTYY !

VAIHTO menee nyt näin: Lähetä minulle 1-3 edellä olevan ohjeen mukaisesti tehtyä korttia + edellä lueteltuja MATERIAALEJA 1-3 kortin tekoon. Lisäksi nimelläsi ja postimerkillä varustettu KIRJEKUORI jossa lähetän sinulle sinulta saamistani materiaaleista tekemäni 1-3 korttia.

KORTTIEN VIIMEINEN POSTITUSPÄIVÄ ON PERJANTAI 18.6. ja lähetän tekemäni kortit viimeistään keskiviikkona 30.6. tai sitä ennen