Kiitos kaikille edelliseen Vaihtoon & Haasteeseen osallistuneille, teitte taas hurjan määrän ihania "roska" kortteja.Laitan vielä jotain kortteja esille edelliseen postaukseen kunhan joudan.

JA MITÄS TEHDÄÄNKÄÄN MAALISKUUSSA?

MINULLA ON SELLAINEN MIELIKUVITUS ETTÄ NÄEN JOSKUS ESINEET TOISINA KUN MITÄ NE OIKEESTI ON, PERUNA SAATTAA NÄYTTÄÄ ESIM: SYDÄMELTÄ,  KIVI IHMISEN PÄÄLTÄ, JA NYT YHTENÄ PÄIVÄNÄ SILMÄLASI- MAINOKSEN LASIT ALKOIVAT ELÄÄ OMAA ELÄMÄÄNSÄ JA PIIRSIN KOKO LEHDEN TÄYTEEN NÄITÄ TYTTÖJÄ.

HAASTEESEEN TEHDÄÄN NYT KORTTEJA JOISSA ESINEILLE/ KUVILLE/ HENKILÖILLE JNE. ANNETAAN UUSI     MUOTO. KUVAA/ KUVIA SAA KÄSITELLÄ PIIRTÄMÄLLÄ, LEIKKAAMALLA, REPIMÄLLÄ, KÄÄNTELEMÄLLÄ JA VÄÄNTELEMÄLLÄ, IHAN OMAN MIELIKUVITUKSEN KEINOIN. KORTIT TEHDÄÄN TIETYSTI KIERRÄTYSMATERIAALISTA jONKA LISÄKSI SAA KÄYTTÄÄ LIIMAA, TEIPPIÄ, KYNIÄ ym. VÄREJÄ JA MAALEJA, LEIMASIMIA JA LÄVISTIMIÄ. TIUKKAPIPO EI TARVI OLLA KUNHAN EDES YRITTÄÄ KIERRÄTYSAATETTA NOUDATTAA

LISÄYS "SÄÄNTÖIHIN"

Tää aihe on kyl hiukan vaikeahko joten olen hiukan miettinyt että voisko tähän hyväksyy myös valokuvista tehdyt ATC:t jos vaik ne kuvat tulostaa paperille jonka toisella puolen on jotain ja se on menossa roskiin, tuleehan sitä välillä tulosteltuu jotain kelvotontakin ja voihan postistakin tulla toispuolisia mainoksia joten eiks se sit olis jonkinlaista roskaa.

HAASTEESEEN VOI TEHDÄ KORTTEJA 31 .3.2011 SAAKKA

VAIHTO TAPAHTUU NYT NIIN ETTÄ ETTÄ LÄHETÄT MINULLE 4 KUVAA + 1 EDELLÄ KUVATULLA TAVALLA TEHDYN ATC KORTIN + OSOITETIEDOILLASI JA POSTIMERKILLÄ VARUSTETUN KIRJEKUOREN 15.3. MENNESSÄ.

KUN OLEN SAANUT LÄHETYKSEN JAAN SAAMANI KUVAT OSALLISTUVIEN KESKEN NIIN ETTÄ SAAT 3 JONKUN MUUN LÄHETTÄMÄÄ KUVAA JA SEN LISÄKSI TEEN NELJÄNNESTÄ KUVASTASI ATC KORTIN JOKA TULEE KUVIEN MUKANA VASTINEEKSI TEKEMÄSTÄSI KORTISTA.

KUN SAAT KUORESI TEET SEN SISÄLTÄMISTÄ 3 KUVASTA 3 HAASTEESSA KUVATUN KALTAISTA KORTTIA JOTKA ESITTELET BLOGISSASI

SIIS:

-1 ATC ANNETUILLA OHJEILLA TEHTYNÄ

-4 MUUNNELTAVAA KUVAA

-KIRJEKUORI+POSTIMERKKI JOSSA OSOITETIETOSI

NÄMÄ LÄHETETÄÄN MINULLE 15.3. 2011

AI NIIN JOS SINULLA EI OLE OSOITETTANI VOIT KYSYÄ SITÄ SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESTA kotilaiska (at) suomi 24.fi VÄLIT POISTETTUNA. MYÖS MUIHIN KYSYMYKSIIN VASTAAN SÄHKÖPOSTITSE.

NYT ANNATTE MIELIKUVITUKSEN LENTÄÄ!  JÄNNITYKSELLÄ JÄÄN ODOTTAMAAN TUOTOKSIANNE.

AINOASTAAN TETRA USKALTAUTUI VAIHTOON

VASEMMASSA ALAKULMASSA HÄNEN TEKEMÄNSÄ MAINIO KORTTI "HERRA RAUTA KOSISKELEE NEITI VISPILÄÄ", SIIS JONKINLAISTA VISPILÄNKAUPPAA ON MENOSSA. kUVAT YMPÄRILLÄ HÄN LÄHETTI MUN TUUNATTAVAKSENI, SIINÄPÄ MULLE TÄKSI ILLAKSI HAASTETTA JA PUUHAA. KIITOS TETRA OSALLISTUMISESTASI!

Tällaiset kortit tein Tetran kuvista

Nämä kaksi korttia on tehty samasta kuvasta, numero 5 kuvasta kuvaa on vain käännelty ja taas tuli uusi näkökulma.

Ylin on "Lapsi huutomerkkinä" ja alin "Flirtaten..."

Tää tais olla joku lampun kuva josta tein "Talven viimeinen lumiukko" kortin

"Harmony sisters" on tehty kolmesta lampunvarjostimesta tai ne ovat nuo hameet.

Tämän parin tein Tetran lähettämistä silmälaseista ja näistä tytöistähän koko haaste sai alkunsa

vas, "Jouduinko terveysside mannekiiniksi?" ja oik."Kevätbongari"