Tämä kirja on kirjaston poistomyynnistä ostettu. Siinä on 11 Mirka Johanssonin piirtämää kuvaa, samantyylisiä kuin tämä kuva kannessa. Sen lisäksi on 50 kuvittamatonta sivua joissa useimissa on Tabermannin runo. Runon ympärillä on runsaasti tilaa kuvituksille.

VALMIIN KIRJAN ARVON OSALLISTUJIEN KESKEN

Ilmottaudu kommenttilootaan ja jos minulla ei ole osoitettasi lähetä se sähköpostiini kotilaiska (at) suomi 24 . fi välit poistettuina. Kirja kiertää ilmottautumisjärjestyksessä ja lähtee matkaan kun mukana on 5 ilmottautunutta decoilijaa.

Toiveenani olisi että kirjan tuunaamiseen käytettäisiin leimailua, omia piirroksia ja/ tai sanomalehdistä leikattuja kuvia. Ajatuksenani olisi säilyttää kirjan kuvitus mattana eli kaikki muukin matta kuvamateriaali on tervetullutta ja saahan aikakauslehdistä ja mainoksistakin matan esim. hiekkapaperilla.

TERVETULOA MUKAAN!

MUKANA: ULLA TETRA; ANNIFANNI, TANJA, PEIKKOTYTTÖ, SENECIO...

Kas, 5 ekaa decoilijaa on ilmottautunut joten kirja lähtee tänään tai huomenna Ullalle. Laitan seuraavien osoitteet mukaan (ne jotka ovat jo ilmottautuneet ja Peikkotyttö voi sitten kysellä sähköpostitse minulta kenelle kirjan lähettää.

MUKAVIA HETKIÄ KIRJAN PARISSA