UUSI KUU JA UUDET KUJEET!

Kiitos vaan kaikille "roska" bingoon osallistuneille! Ja 3 bingoilijaa ovat osuneet tekemään oikean rivin eli rivin jossa oli Käytetty postikortti, käytetty nappi, langan tähde ja aikakauslehtiVOITTAJAT OVAT:

                                                                       MARITA

                                                                       FUNCHAL

                                                                          ja

                                                                       SELMA

                                                  ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE !

Palkintona on tietysti perinteinen "kahvipaketti" jos joku voittaneista ei juo kahvia ilmoittakoon pika pikaa niin laitan sit teetä tai muuta mikä käy paremmin!

JA SITTEN HAASTEESEEN NRO 6

RESEPTIKORTTI KAAMOSMASENNUKSEN KARKOITUKSEEN:

-EI MUSTAA

-TEKSTIÄ jossa ei myöskään saa olla mustaa

-JOKU KASVI TAI SEN OSA ( kuvana tai kuivattuna)

-POSITIIVISUUTTA (iloa, hymyä, rakkautta jne.)

-käytetään vain kierrätysmateriaaleja ( pohja voi olla ostettu,liimaa ja teippiä saa käyttää ja maaleja, värejä ja kyniä)

Kaikesta muusta voin tinkiä mutta MUSTAA  kortissa EI SAA OLLA.

KORTTEJA VOI TEHDÄ TÄHÄN HAASTEESEEN AINA 30.11. SAAKKA, silloin valitsen kaikkein eniten minua piristäneen kortin jonka tekijä saa itse väkertämäni tuikkukortin.

VAIHTO:

Ja kaikki haasteeseen tekemäsi kortit kelpaavat tietysti myös VAIHTOON joka tapahtuu niin että lähetät minulle 3 edellä mainitulla tavalla tehtyä korttia + nimelläsi, osoitteellasi varustettu kirjekuori 30.11. menessä

Minä jaan sitten tulleet kortit siten että jokainen saa 3 jonkun muun /joidenkin muiden kortteja ja lähetän ne teille viimeistään 3.12. Jos sinulla ei ole osoitettani lähetän sen sinulle sähköpostitse pyynnöstäsi.

Tässä malliksi 2 ATC korttia jotka on tehty reseptin mukaan " 10.10.10" ja "Ylös, ulos ja liikkeelle". On tosi haastteellista olla käyttämättä mustaa, siksi lupasin tinkiä kaikista muista reseptin osista.

NYT ON TEIDÄN VUORONNE! KAIKKI KÄSILLÄ TEKEMINEN AUTTAA MYÖS KAAMOSMASENNUKSEEN JOTEN KORTTI PÄIVÄSSÄ PIRISTÄÄ EIKÄ LIHOTA LAINKAAN EIKÄ SIINÄ OLE SIVUVAIKUTUKSIA JA KUN TEET KORTIT KIERRÄTYSMATERIAALISTA NE EI EDES MAKSA MITÄÄN!

OIKEIN PIRISTÄVIÄ KORTTEILUTUOKOITA KAIKILLE!

Tänään tulivat sitten ekat ja tokat vaihtokortit.

Ensin Gunillan kortit

"Good sleep", "Keep you culture whit you" ja "Träffpunkten" Nää on kaikki niin ihanan valoisia ja positiivisia, saas vaan nähdä piristyikö taas liikaa. Näitä pitäis kattella aamulla mutta kun ei kerkii, nyt tosin voin laittaa nää loppukuun ajaks jääkaapin oveen niin siinähän sitten ovat aamullakin piristämässä. Kiitos Gunilla! Vaihtokortit tulevat sitten ensikuun puolella niin voivat vielä mattimyöhäsetkin osallistua.

Ja sitten Funchalin vaihtokortit

"Idän Maia", "Karnevaalimeikki" ja "Charmikkaat" Kaikki niin hauskoja/ veikeitä että väkisinkin myös oma suu vääntyy hymyyn ellei vallan vatsa ala hytkyä naurusta.Näitäkin saan tässä muutaman viikon pitää piristeenäni.

Lisäksi sain tämän kortin ihan omakseni vaikka olikin merkitty että Funchal pitää sen itsellään, nyt se kuitenkin on mun ikioma, JEEEE!!! Mulla on oma "Karibian aurinko" ja Myrna kuppi ja hymyilevä kultakutri ja viel kimppu auringonkukkii. Kiitos sinä ihana ihminen, kun lähetit minulle tämän kortin. Laittaisinko sen ihan lompsaan niin voisin piristäytyä pitkin päivää.

Ja sitten kuoressa oli vielä roppakaupallailoista askartelumatskua,varsinkin nuo ukkelit on mainioita, Saisikohan yhdestä tehtyä avaimenperän kun laittas vaikka kontaktimuovii päälle.Kiitokset, mulla on ollu taas tänään joulu ja syntymäpäivä yhtäaikaa. Ihania nämä tällaiset iloa ja voimia antavat kirjekuoret.Nyt sitä mennäänkin loppuviikko kuin durasel-pupu.

 MASSIIVINEN "ROSKAPOSTI" päivä 16.11

Sain ihanat masennuksenkarkotuskortit Annifannilta

Ketusta tuli hiukka huono kuva mutta Annifannin omassa blogissa on parempi.Siinä on niin mukavaa vauhtia ja menoa ja muistuttaa liikunnan tärkeydestä kaamosmasennuksen ehkäisyssä. Kissa on sitten aivan kun minulle tehty, vaaleenpunasta ja pitsiäkin vielä, menee suoraan kissakokoelmaani kunhan olen siitä ensin tarpeekseni nauttinut.

Lisäksi Annifanni lähetti kuoren täydeltä super ihanaa, tarpeellista ja mieluista matskua, kiitos niin korteista kun lisukkeista, nyt kiitollisuuden velka onkin taas kohta minulla.

Tämä kolmen kopla kaamosmasennuksenkarkoitus kortteja tuli Maritalta, nämä menevät aikanaan vaihtoon mutta nyt saan puolen kuun verran nauttia näiden vaikutuksesta livenä. Kiitos osallistumisestasi myös vaihtoon, vaihto suoritetaan kuun lopulla.

Nämä ihanuudet tulivat kirjeen mukana. Niin olivat kaikki mieleen ja sain myös tarpeet muutamaan enkelikorttiin, kiitos vaan kovasti joka ikisestä erikseen ja yhdessä.Kirjeen tulo piristää jo itsellään ja kun sisältökin on vielä näin positiivista menen taas koko illan ja viel huomisenkin ku Durasel pupu.