Vieno kaino toive esitettiin että jospa jätettäisiin kukkien keräily, prässäys ym. tyäläs värkkäily tältä kesältä-no toive toteutuu!
Eräs keräs rohkeutes ja kysy että mistä näitä ideoita oikeen pulppuu- no päikkäreiltä tietty, enhän mää muuten olis kotilaiska.Työpäivän päälle vaan sohvalle maate, viltti niskaan ja vot, sielthän niit rupee tunkemaan niin et välil on valinnan vaikeus ja ihan muistikirjaan merkkaamistki oon harkinnu. Ja toine suur inspiraation herättäjä on viimetinka- siin ne kotilaiskan suuret salaisuuret :)

Ja nyy mää meinaanki kokeilla teihinki tätä inspiraation voimaa eli HAASTE ON:INSPIRPIDU RUNOSTA

Ruislinnun laulu korvissani,
tähkäpäiden päällä täysi kuu;
kesä-yön on onni omanani,
kaskisavuun laaksot verhouu.
En ma iloitse, en sure, huokaa;
mutta metsän tummuus mulle tuokaa,

puunto pilven, johon päivä hukkuu,
siinto vaaran tuulisen, mi nukkuu,
tuoksut vanamon ja varjot veen;
niistä sydämeni laulun teen.

Sulle laulan neiti, kesäheinä,
sydämeni suuri hiljaisuus,
uskontoni, soipa säveleinä,
tammenlehvä-seppel vehryt, uus.
En ma enää aja virvatulta,
onpa kädessäni onnen kulta;
pienentyy mun ympär' elon piiri;
aika seisoo, nukkuu tuuliviiri;
edessäni hämäräinen tie
tuntemattomahan tupaan vie.


    Eino Leino: Nocturne 1903
kes%C3%A4hein%C3%A4.jpg
ATC "Kesäyö" VARATTU

Heinäkuussa on runon ja suven päivä ja siks tää aihe sopii just heinäkuulle että siitä sitten kierrätysmateriaali ATC kortteja tekemään ja valmiit teokset sit blogiin esille ja linkki siihen tämän postauksen kommentteihin.

Kaikki heinäkuun aikana haasteeseen tehdyt kortit osallistuu H-kirjaimella alkavan askartelumateriaalin ja herkun arvontaan!
BLOGITTOMAT VOIVAT OSALLISTUU HAASTEESEEN LÄHETTÄMÄLLÄ KUVAN KORTISTISTAAN MUN SÄHKÖPOSTIIN.

VAIHTO
Idean tähä olen "varastanut" Sinitaivaan Ainolta jolla oli tämäntapainen vaihto joskus viimevuonna eli oisko tää jonkinlainen runo-swap. Eilen meijän kirjastossa oli poistomyynti ja enkös minä taas hairahtunut ostanmaan runokirjan jos toisenkin ja niistä kirjoista nyt sit tällanen vaihto:

-Ilmottaudu vaihtoon 12.7. mennessä tämän postauksen kommentteihin ja jos minulla ei ole osoitettasi niin laita se sähköpostiini KOTILAISKA ÄT SUOMI 24.FI (välit pois ja pienin kirjaimin)

-.Myöhemminkin voi ilmottautua mutta ehditkö silloin vielä tehdä kortit ja postittaa ne minulle 31.7 mennessä jos haluat osallistuu arvontaan mutta jos arvonta ei kiinnosta niin sit ei välii koska ilmottaudut, näitä runoja kyl riittää

-Lähetän kaikille ilmottautuneille 3 runokirjan sivua joiden inspiroimana teette 3 ATC korttia kierrätysmateriaaleja pääasiassa käyttäen ja voitte siis käyttää myös niitä runokirjan sivuja, tehdä sanoista oma runonne tai mietteenne mutta kortti voi olla myös vain kuvallinen niin että runo on ollut siihen inspiraation lähde.(kiva jos laitaisitte kortin taakse mistä runosta inspiraationne saitte.)

-Lähetän samassa kuoressa runosivujen kanssa 3 itse samalla tyylillä tekemääni korttia

-Kun olette tehneet kortit lähetätte ne minulle (muistakaa ottaa kuva tai skannata niistä muisto itsellenne ennen kuin lähetätte)
-Kaikki joiden kortit ovat minulla 31.7. mennessä osallistuvat h-kirjaimella alkavan askartelumateriaalipaketin+ herkun arvontaan

Vuodatuksen vika että tuli näin myöhään vasta  ja osaks mun ku nukuin rouviks melkee yhteentoist asti ja sit söin viel p
prunsinki enkä lainkka muistanu et pitäs käyrä kattomas jokos toi vuoratus pelittäs, pelittihä se mut plokin pohjaväritys on vie hukas, mut haittaaks se :)

KYL NUKKUMISEST VAAN NII PAL HYÖTTY O; NY MÄÄ KEKSIN TEIL VIEL EXTRA_HAASTEEN JA VAIHDON JOS NOI RUNOT EI INSPIROI TAI HALUUTTE LISÄÄ TEKEMIST SAREPÄIVIL NI TEHKÄÄS KORTEI AIHEEST UNIKEKO/UNIKEONPÄIVÄ

HAASTEESEEN osallistut laittamal korttis esil blogiisi ja linkki siihen tämän postauksen komentteihi

VAIHTOON teet 3 korttii aiheella ja lähetät ne mulle ja mä lähetän sit 3 korttii sulle (Voit lähettää samassa kuoressa kun runokortitkin jos osallistut molempiin)

Aiheen mukaisesti tähän kerkii mukaan unikeotkin eli ei mitään aikarajaa ja kaikille vaihtoon osallistuneille tulee yllätys vaihtokorttien mukana vaik tulisivat vast ens heinäkuus:) ja joka haluu osallistuu vaa haasteesee ni heti ku kortit on esil blogis ni lähetän hällekki pienen yllätyksen. Mut  huom! se yllätys on sit hyvin pien .

PAL SATTEISSI PÄIVI TOIVON JA VÄLIL TOTA HELLET KANS SEKÄ ILOSSI INSPIRAATIOIT TEIL!