OSALLISTUMIS AIKA ON PÄÄTTYNYT!
 
KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE JA ERITOTEN SISKOLLE JOKA TEKI TÄYDET 100 KORTTIA!!!!
JOTEN SISKO SAA SEN LUPAAMANI EXTRA PALKINNON , ONNEA!

HAASTEEN ARVONNAN VOITTI UUSI TULOKAS ANSELMIINA; ONNEA JA TERVETULOA JOUKKOON !

VAIHDON ARVONNAN VOITTI TARJA. O., ONNEA JA ILOA SATATUHATTA KILOA !

LOKAAKUUSTA ALKAEN TÄMÄ ROSKIS ELI KIERRÄTYS HAASTE SAA OMAN BLOGIN BLOGSPOTISSA JA SE LÖYTYY TÄSTÄ OSOITTEESTA

http://uusiokortitroskista.blogspot.fi/

TERVETULOA UUDET JA VANHAT; TUTUT JA TUNTEMATTOMAT KORTTEILEMAAN KANSSANI KIERRÄTYSAATETTA KANNATTAEN!

HAA!TÄTÄ JOKU JO PELKÄSIKIN TAI EHKÄ EI EDES NÄIN HUIMAA OSANNUT EDES PELÄTÄ. KOTILAISKAN SUURUUDENHULLUUS SENKUN KASVAA ELLEI JO SIT TÄLLÄ KERTAA NOUSE  HUIPPUUNSA.


SYYSKUUN HAASTE: TEE 1OO ATC KORTTIA SILPUSTA VAPAALLA AIHEELLA. SIIS OIKEEN KUNNON SYYSSIIVO ASKARTELUNURKKAASI.

SILPUKSI KÄY KAIKKI JOKA ON JÄÄNYT TÄHTEEKSI KUN OLET TEHNYT JONKIN MUUN ASKARTELUN.( NYT SIIS ROSKISTAKIN JÄÄNEET ROSKAT KÄYTTÖÖN :)

 

JOS 100 TUNTUU YLIVOIMAISELTA NIIN 77,17 JA JOPA 7 HYVÄKSYTÄÄN ARVONTAAN.

NO TEHKÄÄ NYT EDES YKSI KORTTI AINAHAN MÄ NÄITÄ SÄÄNTÖJÄ OON MUUTTANU

AIKAA ON SYYSKUUN LOPPUUN ASTI JOLLOIN ARVON KAIKKIEN OSALLISTUNEIDEN KESKEN S-KIRJAIMELLA ALKAVAA ASKARTELUMATSKUA + HERKUN

 

KAIKKIEN JOTKA TEKEVÄT HAASTEESEEN 100 KORTTIA ARVOTAAN ERIKOIS PALKINTO SEN LISÄKSI ETTÄ OSALLISTUVAT MYÖS NORMAALIIN ARVONTAAN.

 

ORI.jpg

Tässä mun 1/100 silppukorttini "Orimattilan oriit" Materiaalit löyty mun paperiroskiksesta esim, noi pikkuhevoset on semmonen paperi josta olen leikannut kuvioleikkurilla noita hevosii siis ne" reijät" ja perhonenkin vissiin vahingossa roskikseen tippunut mutta sielt se löyty, muut on poisheitetyistä lehtileikkeistä ja sit tollanen pyöreestä tarrasta poistettu kultanen rinkula joka näyttää kuvasa vaan krltaselta. Huh! ja näit tarttis tehdä 3-4 päiväs et sais 100 kasaan, on siin joo hiukka haastet mullekki vaik oon lomalla

 

SYYSKUUN VAIHTO: VAIHTOON EI TARVITSE TEHDÄ ERIKSEEN KORTTIA VAAN HAASTEESEEN TEHDYT KORTIT KÄYVÄT VAIHTOO ELI VAIHDETAAN 1 HAASTEESEEN TEKEMÄÄSI KORTTI PAREITTAIN (TAI RINGISSÄ JOS VAIHTOON ILMOTTAUTUU PARITON MÄÄRÄ)

ILMOTTAUDU VAIHTOON 20.9. MENNESSÄ .ILMOITAN 22.9. KULLEKKIN SÄHKÖPOSTITSE KELLE sen yhden kortin LÄHETTÄÄ.  KORTTI LÄHETETÄÄN VIIMEISTÄÄN 28.9.

VAIHTOON ON ILMOTTAUTUNUT:KOTILAISKA, TARJA O,ANSELMIINA, SILPPUTEHTAAN SISKO.....

KAIKKIEN MÄÄRÄAIKAAN MENNESSÄ VAIHTOON ILMOTTAUTUNEIDEN KESKEN ARVOTAAN S-KIRJAIMELLA ALKAVAA ASKARTELUMATERIAALIA + HERKKU

 

INSPIROITUNEITA ASKARTELUHETKIÄ SILPUN PARISSA!