Joka arvaa lähemmäs saa niin monta askartelutarviketta kun kortteja on tullut tehtyä ( yksi tarvike  on esim. kiiltokuva tai tarra tai nappi tai haaraniitti tai ATC- kokoinen pohjapaperi jne,)

Kortit on laskettavissa blogistani jollain tavoin ja mukana laskuissa ovat myös atcsohlo-59.vuodatus.net blogissa esitellyt tekemäni kortit + kortit jotka olen tehnyt Turun live vaihtoon (kategorioissa) tosin sieltä et löydä juurikaan tekemiäni kortteja vaan siellä on kortteja jotka olen vaihtanut omiin kortteihini kortti kortista periaatteella . Huomioi vuosiluku!

ARVAUKSET SÄHKÖPOSTIINI KOTILAISKA ( Ä T) SUOMI 24 . FI (pienin kirjaimin ja välit poistettuina) 31.1.2011 MENNESSÄ. Muistakaa laittaa arvauksen lisäksi  nimenne ja postiosoitteenne mahdollisen palkinnon varalle

Tässä ovat viimevuoden ekat ja viimeiset kortit tässä blogissa, montakohan tähän mahtuu väliin? Ja montako tein Atcsohlo-59.ään? Entä Turun live vaihtoon? Kannattaa arvailla useammankin kertaa, palkinto ei nimittäin ole mikään pikkainen kasa . Jos moni arvaa oikein tai lähes oikein arvon palkinnon saajan ja muille lähtee lohdutuspalkinto.

ONNEA ARVAILUIHIN!

ONNEA ONNEA ONNEA VAAN, PUNAINEN TUPA JA PERUNA MAA FUNCHALILLE JA TETRALLE JA MARITALLE MYÖS!

OLEN TEHNYT VUONNA 2010 392 korttia JA FUCHALIN ARVAUS OLI 393 JA HÄN SANOI ETTÄ TAHTOO JAKAA PALKINNON SEURAAVAKSI LÄHEMMIN ARVANNEEN KANSSA JOKA OLI TETRA Arvauksellaan 379.HUPS! OLEN TAAS OLLUT LUKIHÄIRIÖN VALLASSA M.ARITA ARVASI 396 JA LUIN SEN 369 JOTEN OIKEESTI MARITA ARVASI TOISEKSI LÄHIMMÄLLE JA SAA MYÖS PALKINNON MUTTA EN NAPPAA SITÄ TETRALTAKAAN POIS VAAN PENGOIN VARASTOISTANI VIELÄ LISÄÄ YLIJÄÄMÄTAVARAA JA TÄMÄN POTIN JAOIN KOLMEEN OSAAN JOTEN KAIKILLA ON IHAN ERILLAINEN VALIKOIMA

LÄHETÄN PALKINNON PIKIMMITEN JOKA TARKOITTAA SITTEN KUN SATUN MUISTAMAAN:)