TUHANNET KIITOKSET RUNSAASTA OSANOTOSTA EDELLISEEN VAIHTOON & HAASTEESEEN!

iHANAA ON OLLUT TUUNAILLA KORTTEJANNE JA IHAILLA SUURENMOISIA  KORTTITAIDETEOKSIANNE.

 

tÄSSÄ KUUSSA SUKELLAMME ROSKIEN SYVIMPIIN SYÖVEREIHIN KUKIN NIIN SYVÄLLE KUIN USKALTAA JA PINNALLA KELLUMINENKIN ON SALLITTUA (jaa että mitä minä taas höpäjän) SILLÄ NYT HAASTEESEEN TEHDÄÄN KORTTEJA ASKARTELUMATERIAALI ROSKISTA. kAIKENLAISESTA PIKKU SILPUSTA JA SÄLÄSTÄ MITÄ JOSTAIN KUMMAN SYYSTÄ ON TULLUT SÄÄSYETTYÄ. NÄITÄ "ROSKIA" VOI LÖYTYÄ PÖYDÄLTÄ (KELLUNTAA), JOSTAIN MAPPI Ö:STÄ TAI LAATIKOSTA, LATTIALTA TAI JOPA ASKARTELUHUONEEN ROSKIKSESTA (SYVÄ SUKELLUSTA) kUKIN TEKEE SEN MUKAAN KUINKA OMA LUONTEENLAATU SALLII JA MAHDOLLISTAA. rOSKIEN EI SIIS TÄLLÄ KERTAA TARVITE (MUTTA SAA) OLLA VARSINAISTA KIERRÄTYS MATSKUA VAAN KAIKKI ASKARTELUMATSKUJEN JÄMÄT KELPAA ( PALA KIILTOKUVAA, OSA TARRASTA, PIENI PALA  NAUHAA, OSA KUVASTA, HIEMAN TAUSTAPAPERIA, PAPERI JOSTA OLET STANSSANUT KUVIOITA, YKSINÄISEKSI JÄÄNYT KORISTE JNE.)

AIHE PITÄIS OLLA JOLLAIN LAILLA KESÄÄN LIITTYVÄ.

"KESÄRADIO" ON OIKEI SILLISALAATTI.POJALLA ROSKIIN RUTISTETTU VIHREÄ SANOMALEHDEN PALA, KOIVUNRUNKO ON POSTIKORTISTA LEIKATTU, POLKUPYÖRÄ , TYTTÖ,TEKSTIT JA PERHONEN LEHDISTÄ, KULMAT JOSTAIN ASKARTELUMATERIAALIN KIRJEKUORIKUVAN KULMASTA, PIENI PALA RUUDULLISTA NAUHAA JA LOOTAN POHJALLA LOJUNUT NUOTISTONPÄTKÄ, KIRJOISTA OLI JÄLJELLÄ VAIN SE MIKÄ NÄKYY LOPUT JOSSAIN MUUSSA KORTISSA JA KAIKKI KUVAT LÖYTYIVÄT RASIASTA JOHON OLEN SÄÄSTÄNYT KAIKENLAISTA PIKKUSÄLÄÄ.

"ME PUUTARHURIT" TAUSTALLA ON PAPERI JOSTA OLEN STANSSANNUT PERHOSIA(PERHOSET OVAT SIIS REIKIÄ JONKA TAUSTANA ON PERSIKANVÄRINEN PAPERINPALA) RUUSUPUSKA ON KANGASTILKKU JA KUVAT LEHDISTÄ. KAIKKI OVAT LÖYTYNEET PAPERIROSKIKSESTANI

SAMALLA KUN HAKEE MATSKUJA VOI SIIVOTA ASKARTELUTILANSA TIPTOP KUNTOON.

kORTIT ESITTELET BLOGISSASI JA LINKITÄT TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTEIHIN . AIKAA ON KOKO HEINÄKUU.

VAIHTO MENEE NIIN ETTÄ LÄHETÄTTE MINULLE 3 TEKEMÄÄNNE  "ROSKA" KORTTIA JOKO UUSIA TAI VANHOJA AIKAISEMPIIN "ROSKA" HAASTEISIIN TEKEMÄÄNNE KORTTIA , PALUUPOSTISSA SAATTE 3 JONKUN MUUN/MUIDEN  TEKEMÄÄ "ROSKAKORTTIA" + YHDEN MUN VANHAN "ROSKA" KORTIN. HEINÄKUU ON AIKAA LÄHETELLÄ.

LUOVIA ASKARTELUHETKIÄ KAIKILLE JA MUISTAKAA NAUTTIA KESÄSTÄ!

Vain yksi on osallistunut sekä haasteeseen että vaihtoon, nimittäin Funshal ja tässä häneltä saamani kortit

"Nytpä tahdon olla mä pienen mökin laittaja"                      " Luodolla"

   "Pilvi-Ellu"                                                                       "Kukkahattutäti Stella"

Pidän näistä kaikista suunnattomasti. Kukkahattusta erityisesti sillä hattu on ihan oikee kuivattu kukka, "Luodolla" on merellisen aiheensa vuoksi lähellä sydäntäni. eka kortti taas kertoo mun tän hetkisestä elämäntilanteesta, ollaan eka kertaa avioliittomme aikana kahdestaan koko kesä ja meillähän on omenapuutarhan ympäröimä punainen tupa. Pilvi-Ellu on kyl aika rankka kortti mut noi vadelmat siinä on ihanat. Kiitos Funchal osallistumisesta ja näistä korteista.

Sulle lähtee nyt sit vaa mun tekemii korttei mut sanoit et nekin kelpaa, saas vaan nähdä koska saat ne, itsekkin olen hiukan hairahtunut harrastamaan marjastusta, sienestystä ym. kesä mukavaa ja kortteilu sun muu askartelu jäänyt vähemmälle ja paljon on vienyt aikaani myös työ sillä olen tehnyt paljon yli 9 tuntisia päiviä eikä sille näy loppua. 27.8. kuitenkin alkaa pari viikkoinen kesälomani.