Tee ATC-kortti käyttämällä ainoastaan yhden mainoksen (= mainoskirjeen sisältö, mainoslehtinen tai mainos sivu lehdestä) materiaalia pohjaan ja kuvitukseen.

Pohja kartongin voit leikata vaikka muropaketista tms. tai käyttää valmiitakin pohjia halutessassi.

Leikkaamiseen saa käyttää saksia mutta repiminenkin on sallittua : )

Liimaa ja teippiäkin saa käyttää kiinnitykseen mutta voit halutessasi käyttää myös 1 osa jauhoja + 3 osaa vettä seosta liimana tai keitettyä kylmää perunaa ja viitseliäät voivat tehdä kauralimaa sillä pysyy kiinni esim. napitkin.

Kortin voi siis myös koristella lopuksi jollain muullakin kierrätysmateriaaliilla kun mitä mainoksesta löytyy esim. käytetyt napit, postimerkit, pakettinauhat,langantähteet, etiketit ym.ym. kunhan pääosa on siitä yhdestä valitsemastasi mainoksesta.

Toki voit tehdä useampiakin kortteja mutta aina 1 mainos/ kortti  Kiva olisi myös jos kertoisit mistä mainoksesta korttisi on tehty.

1273338586_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä malliksi kolme korttia, näissä olen käyttänyt materiaalina vain mainosta. Ensimmäinen "Odottavan aika..."on tehty Gigantin mainoslehdestä, toinen"Kissapeto" Tekniset-mainoslehdestä ja viimeinen "Pikku apulainen" Someron Varaosa OY:n mainoksesta

Ja kaikki haasteeseen tekemäsi kortit kelpaavat tietysti myös VAIHTOON joka tapahtuu niin että lähetät minulle 3 edellä mainitulla tavalla tehtyä korttia + nimelläsi, osoitteellasi ja postimerkillä varustetun kirjekuoren perjantaihin 28.5 mennessä.

Minä jaan sitten tulleet kortit siten että jokainen saa 3 jonkun muun /joidenkin muiden kortteja ja lähetän ne teille viimeistään 2.6. Jos sinulla ei ole osoitettani lähetän sen sinulle sähköpostitse pyynnöstäsi.

Ja sitten vaan penkomaan mainosroskaa ja luomaan niistä toinen toistaan upeimpia taidekortteja!