NYT PELATAAN "ROSKA" BINGOA!

Alla olevasta ruudukosta valitaan yksi rivi  joko vaaka, pysty tai vino ja tehdään kortti niistä materiaaleita mitä rivin ruuduissa mainitaan.

Lisäksi saa käyttää pohjaa ,joko kierrätysmateriaalista leikattua tai valmista, liimaa, teippiä ja ...mielikuvitusta

Ja tällaiselta näyttää sitten tämä "roska" bigo ruudukko

Tein jokaisesta bingorivistä yhden mallikortin. Ylärivi vasemmalta oikeelle:1.=bingon viimeinen pystyrivi""Jouluomenoita" 2,= ylin vaakarivi "Joulupukin puuhia" 3.=toiseksi ylin vaakarivi "Luomuyskänlääke" 4.=toinen pustyrivi "Aurinko paistaa kaikille" 5.=ensimmäinen pystyrivi "Oluen ystävät" Alarivi vasemmalta oikealle 1.= alimmainen vaakarivi "kynttilälyhty" 2.=toiseksi viimeinen pystyrivi "Mainiota Joulua", 3.=vasemmalta alhaalta oikealle ylös vinorivi"Kesäasusteet"4.=toiseksi alin vaakarivi"Aurinkovarjon alla"5.= vasemmalta ylhäältä oikealle alas vinorivi "Finlandia"

HAASTE:Teette ohjeen mukaisia kortteja ja julkaisette ne blogissanne ja linkitätte ne tämän kirjoituksen kommenteissa suoraan blogissa julkaisemaanne kuvaan kortista.

VAIHTO: Ilmottaudu vaihtoon 15.10.2010 mennessä tämän kirjoituksen komentteihin ja jos minulla ei ole osoite tietojasi ilmoita ne minulle sähköpostitse kotilaiska (ät) suomi24.fi välit poistettuina.

Jaan parit 16. 10. ja ilmoitan parinne yhteystiedot teille.

Sovitte parinne kanssa montako korttia vaihdatte ja mitkä bingorivit haluat hänen sinulle tekevän ja parisi kertoo samoin mitkä rivit hän haluaa sinun tekevän.

Kortit tulee postittaa viimeistään 28.10.2010

JA MITÄ OLISI BIGO ILMAN PALKINTOA! OLEN ARPONUT YHDEN BINGO RIVIN JA KAIKKI JOTKA  SATTUVAT TEKEMÄÄNTÄMÄN KYSEISEN RIVIN JOKO HAASTEESEEN TAI   VAIHTOON SAAVAT PIENEN PALKINNON.

(Jos teet kaikki kymmenen vaihtoehtoa palkinto on varma, muuten ei voi tietää osuuko kohdallesi vai ei)   

HAUSKAA BINGOA KAIKILLE!

Tänään posti toi minulle 3 kivaa korttia

Kaikki ovat hyvin kauniita mutta suosikkini on tuo viimeinen "kirjatoukan unelmia",siinä on upea n värinen tausta ja tuo narun kiinnitys ompelemalla on hieno idea.

Nämä kolme korttia lähtevät Gunillalle.