KIITOS KAIKILLE VIIME HAASTEESEEN JA VAIHTOON OSALLISTUNEILLE! UPEITA JA IDEARIKKAITA KORTTEJA OLITTE TEHNEET:

UUSI KUU JA UUDET KUJEET;SAIN VIIME TURUN ATCLIVEVAIHDOSSA GUNILLALTA KIVAN IDEAN OLEN SITÄ KYLLÄ I ITSEKKIN PÄÄSSÄNI PYÖRITELLYT MUTTA NYT SE SAIVASTA SOPIVAN MUODON; KIITOS IDEASTA GUNILLA!

HAASTE: TEHDÄÄN ATC KORTTI KÄYTTÄEN MATERIAALINA  YHTÄ SANOMALEHTEÄ. kORTTIIN EI SAA SIIS KÄYTTÄÄ MITÄÄN MUUTA KUIN YHTÄ LEHTEÄ, SE VOI OLLA MIKÄ TAHANSA SANOMALEHTIPAPERILLE PAINETTU LEHTI. kORTIN TAAKSE VOI KIRJOITTAA MIKÄ LEHTI OLI KYSEESSÄ JA LEHDEN PÄIVÄMÄÄRÄ

SANOMALEHDEN LISÄKSI SAA KÄYTTÄÄ POHJAKARTONKIA, LIIMAA, TEIPPIÄ KYNIÄ VÄREJÄ, LÄVISTÄJIÄ JA LEIMASIMIA JA TIETYSTI SAKSIA (MYÖS KUVIOSAKSIA)TOKI REPIÄKKIN SAA

LISÄHAASTE. JOS SINULLE TULEE PÄIVÄLEHTI, TEE JOKA  PÄIVÄN LEHDESTÄ 1 KORTTI

tÄSSÄ 3 FORSSANLEHDESTÄ TEKEMÄÄNI KORTTIA, KAIKKI ERI PÄIVILTÄ TAMMIKUULTA

kORTTEJA HAASTEESEEN VOI TAAS TEHDÄ KUUKAUDEN LOPPUUN SAAKKA

VAIHTO: vAIHDETAAN MATERIAALEJA, KOSKA OLISI KIVA TEHDÄ MUISTAKIN KUIN OMAN PAIKKAKUNNAN LEHDISTÄ KORTTEJA.

lEIKKAA YHDESTÄLEHDESTÄ MUUTAMA 3-5 KUVAA JOTAIN TEKSTIÄ JA SULJE NE VAIKKA SANOMALEHDESTÄ TEKEMÄÄSI KUOREEN JOSTA KÄY ILMI MIKÄ LEHTI JA MINKÄ PÄIVÄN JOSTA KUVAT OLET OTTANUT.

tEE NÄITÄ KUORIA 3KPL JA LÄHETÄ NE JA 1 jOSTAIN LEHDESTÄ TEKEMÄSI KORTTI MINULLE + POSTIMERKILLÄ JA OSOITETIEDOILLASI VARUSTETTU KIRJEKUORI MINULLE. jOS SINULLA EI OLE OSOITETTANI SAAT SEN SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESTANI kotilaiska (ÄT) suomi(24).fI VÄLIT JA SULUT POISTETTUINA

lÄHETÄ KUORESI 15.2.2011 MENNESSÄ MINULLE

KUN OLEN SAANUT KUORET JAAN JOKAISELLE SATUNNAISESTI KOLME JONKUN TOISEN MATERIAALIKUORTA JA LÄHETÄN JOKAISELLE 1 ITSE TEKEMÄNI KORTIN.ELI KAIKKI LÄHETTÄMÄNNE KORTIT PÄÄTYVÄT MINULLE JA VASTINEEKSI SAATTE MINUN TEKEMÄN KORTIN. (SAATTE TOKI LÄHETTÄÄ USEAMPIAKIN KORTTEJA, JOKAISESTA SAAMASTANI TEEN VASTINEEN) jA LÄHETTÄMÄNNE MATERIAALIKUORET PÄÄTYVÄT MUILLE VAIHTOON OSALLISTUJILLE.

SAAMISTASI MATERIAALEISTA VOIT SITTEN HALUTESSAI TEHDÄ 1;N KORTIN PER MATERIAALIKUORI

ONKO ASIA NYT HARVINAISEN EPÄSELVÄ:) SIIS:

-3 MATERIAALIKUORTA JOISSA KUSSAKIN MATERIAALIA 3:STA ERI LEHDESTÄ. 1KUORI= 1LEHTI, KUOREN PÄÄLLE MERKINTÄ MIKÄ LEHTIJA PÄIVÄMÄÄRÄ

-1 YHDEN LEHDEN MATERIAALISTA TEHTY ATC

-POSTIMERKILLÄ VARUSTETTU KIRJEKUORI JOSSA OMA OSOITETIETOSI

 

-KAIKKI TÄMÄ KIRJEKUOREEN JOHON KIRJOITATTE MINUN OSOITETIETONI JOTKA SAAT SÄHKÖPOSTITSE ELLEI SINULLA NIITÄ OLE JA KUORI POSTIIN VIIMEISTÄÄN 15.2.

LEHTIEN EI TARVI OLLA UUSIA,MITÄ VANHEMPI SEN PAREMPI JA LEHTIROSKISTEN DYYKKAAMINENKIN ON SALLITTUA :) JA ILMAISJAKELULEHDET OVAT ILMANMUUTA IHANIA.

iNSPIROIVIA LEHDEN SELAILU HETKIÄ KAIKILLE!

VAIHTO ON PÄÄTTYNYT JA MINULLE ON TULLUT 3 KUORTA JOTKA LÄHTEVÄT  PALUUMATKALLE.. Päiväpostissa tuli vielä yksi, missä lie luuhannut kun oli jo maanantaina lähtenyt ykkösluokassa mut ehti mukaan.

Tässä kortit jotka sain vaihdossa:

Tämän  hauskan terveysvinkin sain Tetralta, kiitos!

tämä humoristinen ja naseva elämänohje on Funchalilta, kiitos

Tämä hehkuva kukkakortti on Ainolta, kiitos

Tämä hauska kielikylpy on Gunillalta, kiitos!

Viimeisenä Tainan superhurmaava menopelikortti, kiitos!

Sit sain viel Funchalilta tällasen ylimääräsen lumoavan kortin'

 KIITOS MYÖS KAIKILLE HAASTEESEEN OSALLISTUNEILLE; KIVA ON OLLUT KATSELLA KORTTEJANNE JA TETRALLE ERIKOIS KIITOS LISÄHAASTEESEEN ELI KORTTI PÄIVÄSSÄ OSALLISTUMISEEN!