HUOMENTA YSTÄVÄT!

SAIN KESÄLLÄ AINOLTA UNKARILAISEN SADUN: kAALIHERKKU JA IHMEELLINEN LINTU. SIINÄ ON 13 LEHTEÄ JOISSA VAIN 2 ON KUVA JA VAIN SIVUT ILMAN KANSIA. SIVUT OVAT KOOLTAAN HIEMAN POSTIKORTTIA ISOMMAT MUTTA MAHTUVAT C6 KIRJEKUOREEN.

IDEA ON ETTÄ TEHDÄÄN KIRJAAN KUVA/ SIVU ELI 24 KUVAA +KANNET. kUVAT SOMMITELTAISIIN PSTIKORTIN MOLEMMIN PUOLIN JA POHJANA KÄYTETTÄISIIN VANHAA POSTIKORTTIA JONKA VOI JOKO TUUNATA TAI PEITTÄÄ KOKONAAN ESIM. LEHDISTÄ LEIKATUILLA KUVILLA TAI MUULLA KIERRÄTYSMATSKULLA. kIERRÄTYSMATERIAALIKSI KELPUUTETAAN TÄLLÄKERTAA MYÖS KAIKKI KOTOA LÖYTYVÄT ASKARTELUMATSKUJEN JÄMÄT.

ILMOTTAUTUMISIA SATUKIRJAN TUUNAREIKSI VOI LAITTAA TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTILOOTAAN JA JOS MINULLA EI OLE POSTIOSOITETTSI VOIT LAITTAA SEN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESEENI KOTILAISKA  ÄT SUOMI 24 . FI (PIENILLÄ KIRJAIMILLA JA VÄLIT POISTETTUNA).lAITTAKAA KOMMENTTIIN MYÖS MONTAKO LEHTEÄ HALUATTE TUUNATA. 1 LEHTI=2 KUVAA (ITSE TUUNAAN TOISEN PUOLEN KUVALLISISTA JA KANNET)

JOS TUUNAAT 1 LEHDEN TARVITSET 2 POSTIKORTTIA JA TEET KUVAN VAIN KORTIN TOISELLE PUOLELLE, JOS TEET 2 LEHTEÄ VOIT TEHDÄ YHTEEN KORTTIIN KUVAT MOLEMMIN PUOLIN + 2 YKSIPUOLISTA KORTTIA.

ESIM. SAAT LEHDET JOISSA ON SIVUT 1,2,3 JA 4. TEET SIVULLE 1 YKSIPUOLISEN KORTIN JOHON TEET SIVUN 1 SADUN OSAAN SOPIVAN KUVAN. TOISEN KORTIN KUVITAT SITEN ETTÄ TOISELLE PUOLEN KUVITAT SIVUN 2 SADUN OSAN JA KORTIN TOISELLE PUOLELLE SIVUN 3 SADUN OSAN JA 3:NELLE KORTILLE KUVITAT SIVUN 4 SADUN OSAN.

kUN OLEN SAANUT ILMOTTAUTUMISIA TARPEEKSI LÄHETÄN HALUAMASI MÄÄRÄN LEHTIÄ SINULLE + PALAUTUSKUOREN OSOITTEINEEN.

KUN OLET TEHNYT KUVAT  LÄHETÄT NE JA KIRJAN SIVUT MINULLE TAKAISIN JA MINÄ KOKOAN KIRJAN JA KIRJA ARVOTAAN TEKIJÖIDEN KESKEN

SITTEN VAAN ILMOTTAUTUMAAN, ODOTAN TÄSTÄ SATUMAISTA PROJEKTIA!