A-PU-VA!!! ELOKUU TULI ETTÄ TUPSAHTI.

MUTTA EI HÄTIÄ MITIÄ ON MULLA HAASTE JA VAIHTO TAKAPLAKKARISSA

HAASTE: TEHDÄÄN RESEPTIKORTTI JA RESEPTI OLIS SEURAAVANLAINEN:

-ELÄIN MIELUUSTI ETANA TAI ELEFANTTI MUT MUUTKIN KÄY

-EUKKO TAI EMÄNTÄ (nainen kuin nainen käy)

-ESILIINA ELI ESSU

-ETIKETTI

-ELLIPSI (SOIKIO)

ATC "Eukko ja kissa" Tässä vihdoin myös malli.Taustana lehdestä leikattu kuva EUKOSTA ESILIINA edessä, edessä ELÄIN (kissa) Reunapitsissä on ELLIPSIN muotoisia aukkoja ja yläkulmassa jonkinlainen ETIKETTI.

NÄMÄ SIIS PITÄIS LÖYTYÄ KORTISTA MUTTA SIINÄ SAA OLLA MUUTAKIN MUKAVAA. kORTIT SIT MIELUUSTI BLOGIIN ESILLE JA LINKKI SIITÄ TÄHÄN POSTAUKSEEN. LUOVUUS VALLOILEEN, JOS JOKU ELEMENTEISTÄ PUUTTUU EI HAITTAA

VAIHTO: TEE HALUAMASI MÄÄRÄ ATC KORTTEJA AIHEELLA ELOKUVA JA LÄHETÄ NE MINULLE. LIITÄ OHEEN POSTIMERKILLÄ JA OSOITTEELLASI VARUSTETTU KUORI JA LAPPU JOHON OLET KIRJOITANNUT ITSEÄSI KIINNOSTAVAN AIHEEN. TEEN SINULLE SAMAN MÄÄRÄN KORTTEJA KUN SINÄ OLET MINULLE LÄHETTÄNYT TÄLLÄ SINUN VALITSEMALLASI AIHEELLA.

JOS SINULLA EI OLE VIELÄ OSOITETTA SAAT SEN SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESTANI KOTILAISLA ( AT ) SUOMI 24. FI VÄLIT POISTETTUINA JA PIENILLÄ KIRJAIMILLA

Tässä malliksi Ainolta saamani Chaplin kortti

MYKKÄELOKUVAT OVAT INTOHIMONI MUTTA KAIKKI MUUTKIN ELOKUVA AIHEISET KORTIT OVAT TERVETULLEITAMYÖS LASTEN ELOKUVAT JA TARU SORMUSTEN HERRASTA TRIOLOGI OVAT LÄHELLÄ SYDÄNTÄNI.

kYSYÄ SAA JOS JOKIN JÄI MIETITYTTÄMÄÄN.

INNOLLA ODOTTELEN AIKAANSAANNOKSIANNE!

PS. JA MATERIAALINA KÄYTETÄÄN TAAS KIERRÄTYSMATERIAALEJA MAHDOLLISIMMAN PALJON, ELIKKÄ ROSKIA TONKIMAAN HOP HOP :)

 Funkalillta tuli  tällaiset kortit vaihtoon

"John Carrol Adele Mara"                                          "Gladys Louise Smith"

Nää on just sellaset kun toivoinkin varsinkin jälkimmäinen on oikein unelmieni täyttymys. Kiitos Funchal näistä hurmaavista korteista ja osallistumisesta vaihtoon!