Otan varaslähdön kun en tiedä ehdinkö koneelle syyskuun eka päivänä.

HAASTE: Tee ATC korttipohja kierrätyskartongista (= kaikki pahvipakkaukset yms.) ja käytä hyväksesi pohjan kuviointia eli jätä ainakin osittain näkyviin pohjaa

Lisäksi voit käyttää kaikkea kierrätysmatskua (mainoksia, lehtiä, kangasta, pahvia, muovia, pusseja, kuivattuja kasveja jne.)

Kortissa pitää olla ainakin yksi paketissa/ pakkauksessa/ pussissa ollut etiketti, sulkija,ripustin, tarra tms. lisäke . Katso kuvaa yllä, kokosin siihen muutamia ,keksi itse lisää.

Tässä 3 korttia jotka tein esimerkiksi.Ylhäällä vas. Syökää kalaa" sininen pohja on suolapurkista, kalat ja teksti lehdestä, verkot kulmissa on muovikääreestä ja koukku on sukkapaketin ripustuskoukku. Alla "Talviurheilu" pohjana jokin mootorisahan osan kotelo reunassa pätkä rikkinäistä vetoketjua kuva lehdestä, vanhoja nappeja, ja kaksi lisäkettä, toinen on pussinsulkija ja toinen mignon munan kotelosta (valkoinen pahvi jossa ympyrä keskellä.Oikealla "Itämainen keittokirja"pohja on koottu kahdesta pakkauspahvista värillinen on liemikuutiopakkausta ja teksti osa on suklaarasiasta. Ruutunauha ja nuolinauha ovat lehdestä ja lisäkkeenä on pieni keittokirjanen jonka tein voidepurkin pohjasta löytyneestä tuoteselosteen palasta

IKUISUUSPROJEKTIT POIS NURKISTA VAIHTO:Ei liitykkään haasteeseen vaan vaihdetaan omista varastoista löytyviä pohjia tai kortteja jotka eivät millään tahdo tulla valmiiksi tai kaipaivat mielestäsi hieman tuunausta tai jos sinulla ei näitä ole voit lähettää jonkin kivan ATC korttikokoon leikkaamasi pahvipalan josta voi jättää osan näkyviin.

Ilmottaudu mukaan kommenteissa ja jos minulla ei ole osoitettasi lähetä se sähköpostiini kotilaiska (at) suomi 24. fi välit poistettuina. Kerro kommentissa montako minun korttiani haluat tuunata, minä lähetän sitten sinulle omia tuunattavia korttejani ja kun olet saanut ne valmiiksi lähetät ne minulle ja samassa kuoressa lähetät minulle omat tuunattavat korttisi jotka sitten palautan sinulle tuunattuina.

TIETYSTI KÄYTÄMME TUUNAAMISEEN VAIN KIERRÄTYSMATERIAALIA!

Kuvassa on esimerkkejä omista "ikuisuusprojekteistani".

VIIDENNEN ROSKA HAASTEEN & VAIHDON KUNNIAKSI ARVON OSALLISTUNEIDEN KESKEN PAKETIN JOKA SISÄLTÄÄ:

5 mainoksesta leikattua kuvaa

5 pussia

5 kuivattua kasvin osaa

5 ompelukorin jämäpalaa

5 kierrätyspahvista leikattua atc korttipohjaa

+ yllätys

 

                                                 PALKINTO MENI TETRALLE! ONNEA VOITTAJALLE!

 

FUNCHALIN TUUNAAMAT 5 KORTTIA + KIITOSKORTTI JA MINULLE OMISTETTU HAASTEESEEN 5 OSALLISTUNUT KORTTI "KOTIAVAIN" SAAPUIVAT TÄNÄÄN

Ylinnä tuo "Kotiavain", vas.kiitoskortti,oik."hyödetyt kaunokaiset"

Ylhäällä vasemmalla mun suosikkiniSohvan valtaaja" oik."Pienet öttiäiset", alhaalla vas.Pyöräillen perille" ja oik."Muistoissa" Kiitos Funchal! Kaikki upeasti tuunattuja.

Näistä pohjista nuo ylläolevat on tuunattu ja tuo alhaalla keskellä oleva kortti on päällystetty leipäpussin palalla eikä suinkaan silkkipaperilla.

SAIN MYÖS FUNCHALILTA 9 HÄNEN TEKEMÄÄNSÄ KORTTIPOHJAA TUUNATTAVAKSI

Osa näistä on  melkein valmiita ja yksi aiheutti pulman että kumpi puoli pitäs tuunata, saattaapa olla että tuunaan molemmat puolet ;)

 Suit sai sukkelaan sain kortit valmiiksi kun inspiraatio iski, eihän sitä muuten untakaan olis saanu tai ainakin unissanikin olisin niitä suunnitellut

Ylinnä vas,"Joulun odotusta"Tähän laitoin enkelit 2:een kulmaan ja ääriviivatarrat toisiin kulmiin ja hopea hileliimaa ympäri reunaa.oik."Grandmam´s Life"Teksti on jonkun askartelupakkauksesta, nkissa on mainoksesta, teekannu siirtokuva-arkilta ja reunat nyöriä suruadressista.Alhaalla vas,"Flamenco-tanssija" Kulmiin taittelin karkkipaperista viuhkan tapaset ja toisiin kulmiin liimasin samasta karkkipaperista palaset. Oik. "Viinipullon etiketti" Alakulmiin liimasin rypäletertut mainoksesta ja teksti on myös mainoksesta

Ylhäällä vas."Mietteitä kahvikupin äärellä"Kuppi on mainoksesta, lause ilmaisjakelulehdestä ja kiiltokuvaperhonen. Oik."Kissa ja koira puistossa" Kalvolle kopioitu Anne S:n puu ja kangas kukat kulmissaKeskellä "DREAM"Postimerkki ja mainoksen pala lehdestä ja päälle unikkokalvoa.Alhaalla vas,"Ovikoriste"Lehdestä leikattu kranssi reunoissa ensin punaista hedelmälaatikon kantokahvaa ja päälle karkkipaperin reunaa. Öik. Kahvikuppi ja kukka mainoksesta oikeassa reunassa ääriviivatarra-arkin jämää ja vasemmalla askartelupaperin jämäpala. Nää lähtee nyt vast maanantaina mut voihan niitä tästäkin jo etukäteen syynätä.